Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, benim bir paketim var kendim localhost üzerinden oynuyorum ama arkadaşlarımda merak ediyor falan kısaca ben kendi bilgisayarımdan arkadaşlarım ile oynayabilir miyim, oynayabiliyor isem nasıl?
Öncelikle kiminle oynayacaksanız ikinizde HAMACHİ indirmelisiniz sonrasında hamachiden hesabını oluşturup oda olusturmalısınız sonrasında arkadaşınızda oraya katılmalı.Ve Siz XAMP açık bir şekilde sunucunuzu normal bir şekilde başlatın ve hamachide'ki cmd'yi açan kişinin ipv4 adresi ile normal bir sunucuya girermiş gibi connect ile giriş yapabilirsiniz.
Öncelikle kiminle oynayacaksanız ikinizde HAMACHİ indirmelisiniz sonrasında hamachiden hesabını oluşturup oda olusturmalısınız sonrasında arkadaşınızda oraya katılmalı.Ve Siz XAMP açık bir şekilde sunucunuzu normal bir şekilde başlatın ve hamachide'ki cmd'yi açan kişinin ipv4 adresi ile normal bir sunucuya girermiş gibi connect ile giriş yapabilirsiniz.