Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ScriptFİVEM SPAWN OLMAK İSTEDİĞİN YERİ SEÇME ÇOK LAZIM !
Merhaba günlerdir saçma bir şey ile uğraşıyorum , ilk spawn bölgesini bir türlü ayarlamadım spawnmanager , esx-identity , esx_kashacters içinde de yok birisi destek çıkarsa çok sevinirim discord vs ulaşılırsa Tysit#8241
Dostum eğer ki extendedmode altyapı kullanıyorsan bu spawn noktasını users tablosundan pozisyon sütunun dan çekiyor. Oraya girdiğin koordinat insanların ilk spawn noktası oluyor ardından oyuncu girip oyniyip çıktığında datasına yeni son kordinatı yazılıyor. Eğer ki sorun çözülmez ise Ayazwai#3900 discord üzerinden iletişime geçersen yardımcı olayım
Dostum eğer ki extendedmode altyapı kullanıyorsan bu spawn noktasını users tablosundan pozisyon sütunun dan çekiyor. Oraya girdiğin koordinat insanların ilk spawn noktası oluyor ardından oyuncu girip oyniyip çıktığında datasına yeni son kordinatı yazılıyor. Eğer ki sorun çözülmez ise Ayazwai#3900 discord üzerinden iletişime geçersen yardımcı olayım