Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım FiveM serverlere giremiyorum

• Konbuyu başlatan BayBars
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 422

BayBars

Üye
FT Kullanıcı
aylardır fivem oynuyorum 1.150 saat fivem im var bir sürü hata ile boğuştum hepsini çözdüm fakat son 2 hafta dır fivem serverlarına girşimi engelleyen bir hata alıyorum
hata ekteki fotoda gözüktüğü gibi ROS/MTL hatası bütün herşeyi denedim cache sildim gta doğruladım fivemi 5 kez silip yükledim antivirüsleri kapadım uygulamalara izin verdim herşeyi yaptım hiçbiri işe yaramadı.Bu hatayı fivemin arayüzü değişip kırmızılı siyahlı bişey olduğundan beri almaya başladım

Tam olarak şöyle oluyor launcherden OYNA ya basıyorum fivem açılıyor herşey olması gerektiği arayüzde bi donuyor bekliyorum sonra arayüz birden downloading content ekranında açılıyor ve scriptler yüklenmeye başlıyor genelde bu yükleme esnası en fazla 1-2 dakika sürerdi fakat bu hatayı aldığımdan beri scriptler abartmıyorum 1 saat bekledim yüklendi connecting server dedi sonra fivem kapandı ve bu hatayı verdi sürekli olarak bunu yapıyor bu 2 hafta boyunca 3 kere fln girebildim servere onlarda nsl oldu anlamıyorum girdiğim zmn düzeldi sanmıştım herşey olması gerektiği gibi giderken oyundan crash yediğimde yada çıkıp tekrar girmeye çalıştığımda aynı hatayı almaya devam ediyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum

DF

Ekli dosyalar

• 200a19e910c382f9fb1b554e6f02f0422845f3f1.jpeg
    200a19e910c382f9fb1b554e6f02f0422845f3f1.jpeg
    54.9 KB · Görüntüleme: 6

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!