Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Fivem scriptlerindeki CSS dosyalarını editleme

apoliko12

Üye
FT Kullanıcı
Öncelikle merhaba yaklaşık 2 aydır fivem sunucu yapma ile uğraşıyorum ama artık scriptlerin CSS dosyasını editlemek istiyorum fakat bunu yaparken yaptığım değişiklikleri nerden görebilirim
NOT=(Visual Studio ve Visual Studio Code uygulamalarını kullanıyorum. )

DF
Eger web browser üzerinden developer tools kullanmasini biliyorsan benim devamli kullandigim yöntem oyunu açtiktan sonra adresine gidip chrome üzerinden oyunu aç ve developer tools ile görerek degistir.
Daha fazla bilgi icin :

DF
ui veya index.html dosyasına sağ tık yapıp kullandığın tarayıcı ile açabilirsin. ancak css de ki gerekli display: none ları kaldırman gerekmekte. ben bunu yapamam diyorsan da oyuna girip konsola nui_Devtools yazarsan canlı olarak css edit yapabilirsin

DF
daha detayli anlatabilirmisiniz veya bilgilendiririci bir video varsa oda olur
Video bulamadim ama oyunu açtiginda çift ekran çalisiyorsan diger ekranda chrome veya baska bir web browser aç ve verdigim localhost:13172 ye baglan.
Sayfa açildiginda sol üst tarafta tools a giris yapabilmen için link çikiyor, ona bastigin anda yeni sayfada oyun ekrani açiliyor ve browser içerisinde oyunu görebilirsin.
Oyuna geri dönüp editlemek istedigin esyayi aktif et, misal telefonu editlemek istiyorsan o zaman oyunda telefonu çikar.
Daha sonra normal chrome da webtools kullanir gibi oyun üzerinde webtools kullanabilirsin.

DF
Video bulamadim ama oyunu açtiginda çift ekran çalisiyorsan diger ekranda chrome veya baska bir web browser aç ve verdigim localhost:13172 ye baglan.
Sayfa açildiginda sol üst tarafta tools a giris yapabilmen için link çikiyor, ona bastigin anda yeni sayfada oyun ekrani açiliyor ve browser içerisinde oyunu görebilirsin.
Oyuna geri dönüp editlemek istedigin esyayi aktif et, misal telefonu editlemek istiyorsan o zaman oyunda telefonu çikar.
Daha sonra normal chrome da webtools kullanir gibi oyun üzerinde webtools kullanabilirsin.
Bu siteye ulaşılamıyor
localhost bağlanmayı reddetti.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!