Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yukarıda gördüğünüz hatalar F8 de görülüyor ama cmd ye gelirsek herhangi bir sorun yok. Bu hatayı yeni almaya başladım bir kaç gün önce Awating Scripts'de kalıyor ve gördüğünüz hataları alıyorum. Detay vermek gerekirse hataları birden almaya başladım ve çözemedim bir türlü.
Bu hata hakkında yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bu hatayı yaptığım farklı paketlerde bende karşılaştım. Temel ile kaynaklanıyor. Kısaca anlatmak gerekirse oyuna ilk girdiğinizde sizin oyun içi ID' nizi çekemediği için oyuncunun karakteriyle ilgili özellikleri çekme kısmında scriptler hep hataya düşüyor. En azından ben öyle düşünüyorum.