Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fivem lisans yasağı gelmiyecek (Night V'nin Kurucusu Siyah Adam Rockstara Telefon Etmiş)
Arkadaşlar duyduğuma göre fiveme lisans yasağı gelmiyomuş Siyahadam bizzat telefon edip konuşmuş rockstarla yoksa araba satmak için kolpamı sıkıyolar benim kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz
NoPixel'in yönetiminde Rockstar'da çalışanlar var. Onlar bile kaldırıyorsa ya da debadge ediyorsa NightV ya da bir başka sunucu hiçbir şey yapamaz.
Ayrıca aynen kanki, bizzat arayıp konuşmuştur.
NoPixel'in yönetiminde Rockstar'da çalışanlar var. Onlar bile kaldırıyorsa ya da debadge ediyorsa NightV ya da bir başka sunucu hiçbir şey yapamaz.
Ayrıca aynen kanki, bizzat arayıp konuşmuştur.
Hiç bi skm olmuyo ben kavgada bıçaklandım hissetmedim kavgaya devam ettim sonra baktım cocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim sjsjsjjssj zaten 30 40 sn sonra bacağında hissizlik oluşuyo otamatik yere düşüyon istemsizce yani bıçaklaninca pek bişey olmuyo ama iyileşme süreci biraz sancılı