Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tekbir sunucuda değil bütün sunucularda aynı oyuna giriyorum karakter geliyor ve oyun donuyor kendini kapatıyor hiçbir hata vermeden cache dosyasını nerden silebilirim
tekbir sunucuda değil bütün sunucularda aynı oyuna giriyorum karakter geliyor ve oyun donuyor kendini kapatıyor hiçbir hata vermeden cache dosyasını nerden silebilirim
Fivem Sağ Tık > Dosya konumunu aç > Fivem Application Data > Cache dosyasını sil ve oyuna geri gir. Yaklaşık 5-10 dakika yükleme yapıcak bir de öyle deneyin.
Düzelmez ise sorun güncelleme kaynaklı olabilir eğer son güncelleme sonrası böyle bir hata almışsanız sonra ki güncellemeyi beklemek çözüm olacaktır.
Fivem Sağ Tık > Dosya konumunu aç > Fivem Application Data > Cache dosyasını sil ve oyuna geri gir. Yaklaşık 5-10 dakika yükleme yapıcak bir de öyle deneyin.
Düzelmez ise sorun güncelleme kaynaklı olabilir eğer son güncelleme sonrası böyle bir hata almışsanız sonra ki güncellemeyi beklemek çözüm olacaktır.
Her hafta düzenli olarak kendim de cache dosyasını siliyorum. Bu zarar değil fayda sağlar. Aldığınız sorunun Cache dosyasını silmenizle alakalı olmadığına eminim.