Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Fivem Sunucusu Açmayı Düşünmekteyim ilk defa kendi serverimi kuruyorum bir sanal makine buldum 32gb ram xeon 16çekirdek işlemcisi var işe yararmı
Arkadaşlar Reklam İçin Gelmeyin Düzgünce Yardım edecekseniz başımın üstünde yeriniz var ama reklam için gelmeyin firma belli zaten sadece bu sistem özellikleri başlangıc için nasıl o önemli anlayanlar söylesin
Arkadaşlar Reklam İçin Gelmeyin Düzgünce Yardım edecekseniz başımın üstünde yeriniz var ama reklam için gelmeyin firma belli zaten sadece bu sistem özellikleri başlangıc için nasıl o önemli anlayanlar söylesin
Xeon yerine intel işlemci tercih etmeni öneririm, daha performanslı xeonlar intel kadar verimli değil ama başlangıç için diyorsan denemelik tercih edilebilir ama başlangıç için de 32 gb ram gereksiz ramden ve cpudan biraz kısıp işlemcinizi yükseltin
Xeon yerine intel işlemci tercih etmeni öneririm, daha performanslı xeonlar intel kadar verimli değil ama başlangıç için diyorsan denemelik tercih edilebilir ama başlangıç için de 32 gb ram gereksiz ramden ve cpudan biraz kısıp işlemcinizi yükseltin