Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Fivem fps cpu sorunu

• Konbuyu başlatan Murga
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 989

Murga

Üye
FT Kullanıcı
İyi günler arkadaşlar ben fivemde fps sıkıntısı yada cpu sorunu cekıyorum 60fps sabitken rahat oynuyorum ama fps sabitlemeden cıkardıgım zaman kasma donma drop gibi oluyor fpsten yana sıkıntım yok birden fps dusuyor flan bunun videosunu cektim bi bakın boş sunucuda cektim cpu biraz dusuk cıkmıs normalde baya bi yüksek 80 90 100 bile oluyor sistemim bu i5 4460 msi gaming 1060 3gb 16bram ddr3 1600mhz

DF
2 videoyuda izledim sanırım darboğaz oluyor.
grafik ayarları ne kadar düşürülür ise o kadar işlemciye yük biner.
grafik ayarları ne kadar yüksek olur ise o kadar ekran kartına yük biner işlemci daha rahat nefes alır render yapar işlem yapar calışır.
önerim şudur vsync kapalı iken grafik ayarlarını yükseltmeniz ve işlemcinin yükünü azaltmalısınız o zaman drop yemezsiniz diye düşünüyorum.

DF
2 videoyuda izledim sanırım darboğaz oluyor.
grafik ayarları ne kadar düşürülür ise o kadar işlemciye yük biner.
grafik ayarları ne kadar yüksek olur ise o kadar ekran kartına yük biner işlemci daha rahat nefes alır render yapar işlem yapar calışır.
önerim şudur vsync kapalı iken grafik ayarlarını yükseltmeniz ve işlemcinin yükünü azaltmalısınız o zaman drop yemezsiniz diye düşünüyorum.
hocam oylede yaptım gene aynı videodaki gibi gene bi farkı yok benim cpu kullanımını düşürsem bi 10 15 rahat oynarım 60fps sabitte 70 80 sabit alsam cpu yeter bana :)

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!