Merhaba arkadaşımdan almış olduğum temel bir paketin üstüne yaptığım eklemeler ve düzenlemerle ortaya çıkmış DISC paketi satışa çıkarıyorum. Fivem'ı bırakacağımdan dolayı ucuz fiyata vereceğim bu paketi alanlara ayrıca 1 hafta boyunca ücretsiz yardımda bulunuyorum ve log sistemlerini kurup teslim ediyorum. Henüz daha 1 sunucuda kullanılan bu pakette şu ana kadar bir sorun yaşanmadı ve eğer paketle ilgili hatalar meydana gelirse kesinlikle yardımcı olup düzeltilecektir. Çok fazla ve detaylı olmamak şartıyla script eklenebilir ve scriptler paketi alacak kullanıcıların istekleri doğrultusunda düzenlenebilir
#################### PAKET ÖZELLİKLERİ #############################
SIKINTISIZ DISC ENVANTER :
GCPHONE :
MESLEĞE UYARLI F3 MENU:
SADE GÖRÜNÜŞLÜ HUD:
TP'SİZ KAPILI MOTEL :
MOTEL 2:
EV SİSTEMİ:
LEGAL- İLLEGAL MESLEKLER:
m3 Admin Menu - Log Sistemi :
#################################################################################################################################################
Fotoğraf olarak paylaşmadığım çeşitli meslekler , scriptler , ymapler ve ekstra özellikler paketin içerisinde yer almaktadır. Paketi inceleyince fiyatına göre ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz.
Discord kullanıcı adım : iceteameetyou#3260 . Fiyat konusunda bir sorun olmayacağına emin olabilirsiniz kesinlikle yardımcı olurum. Şimdiden alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun
#################### PAKET ÖZELLİKLERİ #############################
SIKINTISIZ DISC ENVANTER :
GCPHONE :
MESLEĞE UYARLI F3 MENU:
SADE GÖRÜNÜŞLÜ HUD:
TP'SİZ KAPILI MOTEL :
MOTEL 2:
EV SİSTEMİ:
LEGAL- İLLEGAL MESLEKLER:
m3 Admin Menu - Log Sistemi :
#################################################################################################################################################
Fotoğraf olarak paylaşmadığım çeşitli meslekler , scriptler , ymapler ve ekstra özellikler paketin içerisinde yer almaktadır. Paketi inceleyince fiyatına göre ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz.
Discord kullanıcı adım : iceteameetyou#3260 . Fiyat konusunda bir sorun olmayacağına emin olabilirsiniz kesinlikle yardımcı olurum. Şimdiden alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun