Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TanıtımFivem ESX Uyumlu 2022 Yeni Nesil GARAGE (GARAJ)
mrosman_01 sen ciddi misin bro?? piyasada ne kadar ücretli ve leaklenmiş veyahut yabancı forumlarda paylaşılmış script varsa teker teker alıp daha fazla bilgi diyip discord adresini veriyorsun. insanın biraz utanması olur yazık..
Sayın Dostum Ben SAtıyorum Diye Bir Şey Demedim Evet Satadabilirim Bu Seni İlgilendirmez Ancak Bu SC Başka Bir Yerde Yok Demiyorum Eve Olabilir Fakatİnsanlar Bu Şekilde Konuşmamanı Tavsiye Ederim
Sayın Dostum Ben SAtıyorum Diye Bir Şey Demedim Evet Satadabilirim Bu Seni İlgilendirmez Ancak Bu SC Başka Bir Yerde Yok Demiyorum Eve Olabilir Fakatİnsanlar Bu Şekilde Konuşmamanı Tavsiye Ederim
adam orda 'neden fiyatını yazmadın' diyor, sende gel dc'den konuşalım falan diyorsun. Satmaya çalışıyorsun heralde. Paylaşman bile doğru değil eğer onu yapmak istiyorsan. Ayrıca benim scriptim değil fakat başkasının emeğini satman/paylaşman doğru değil eğer kişi onay vermediyse. Bide herkesle böyle konuşmam, hakedenlerle böyle konuşurum. Neyse daha fazla uaztmicam.
adam orda 'neden fiyatını yazmadın' diyor, sende gel dc'den konuşalım falan diyorsun. Satmaya çalışıyorsun heralde. Paylaşman bile doğru değil eğer onu yapmak istiyorsan. Ayrıca benim scriptim değil fakat başkasının emeğini satman/paylaşman doğru değil eğer kişi onay vermediyse. Bide herkesle böyle konuşmam, hakedenlerle böyle konuşurum. Neyse daha fazla uaztmicam.