Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru fivem drop ve kasma sorunu

neonoktabir

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba, şuanda ki sistemim ryzen 3 2200g, ekran kartım rx 570. Fivemde özellikle silah sıkıldığında veya kalabalıkta çok fazla drop yiyorum ve bunun işlemciden kaynalı olduğunu düşünüyorum. İşlemcimi Ryzen 5 5600 veya 5500 e yükseltmeyi düşünüyorum bu işlemcilerden birine geçtikten sonra drop ve kasma sorunları ortadan kalkar mı? veya 5500 ile 5600 arasında çok fark var mı? (rp sunucularında kasma, pvp sunucularında drop oluyor.) Yardımcı olursanız sevinirim fivemin işlemci ağırlıklı olduğunu duymuştum.

DF
Dropların temel sebebi Ram-işlemci-ekrankartı ve gta in hangi diske kurulduğu ile alakalıdır.
Ram frekansını anakartının mümkün mertebe destekleyebileceği maksimum seviyeye çıkartmalısınız.
İşlemcinizi değiştirirken rx570 ile birlikte darboğaz yapmayacak bir işlemci düşünmenizde fayda var.
Dipnot: Bazen internet kaynaklı dropların hatta monitör Hz i ile ilgili droplarında girdiğini gördüm. Sorularınız için imzamdaki discord sunucuma gelebilirsin. Kolay gelsin :)

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!