Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fivem de oynadığım sv de sadece bende var çözemedim herşeyi denedim ama hala aynı fps de bir sıkıntı yok ama f2 basınca 20 sn sonra açılıyor bütün menüler böyle yardım arıyorum acil.
Ping sorunun olabilir serverın ip adresini cmd açarak
ping ip adresi girerek test edebilirsin
Aklıma başka bir şey gelmedi dostum inşallah sorunun çözülür
Sunucuda bir yetkiliyle görüşüp cache dosyası silmesini rica edebilirsin. Sadece o server de oluyor ve FPS düzeyin ayrıca sistem düzeyin gayet iyi ise senlik bir durum olması çok düşük bir ihtimal. Bu tarz istisnai durumlar format ile düzeliyor. Son çaren format olsun.
Sunucuda bir yetkiliyle görüşüp cache dosyası silmesini rica edebilirsin. Sadece o server de oluyor ve FPS düzeyin ayrıca sistem düzeyin gayet iyi ise senlik bir durum olması çok düşük bir ihtimal. Bu tarz istisnai durumlar format ile düzeliyor. Son çaren format olsun.
Ping sorunun olabilir serverın ip adresini cmd açarak
ping ip adresi girerek test edebilirsin
Aklıma başka bir şey gelmedi dostum inşallah sorunun çözülür