GTA V versiyonu: 1.0.2060.1
Yasal bir şekilde mi oynuyorsunuz yoksa korsan mı? : Yasal
Steam / CD / Social Club: Epic Games
Windows sürümü: Win 10 Home
Hata ekran görüntüsü:
Sistem özellikleri: 16GB Ram, GTX 1650 4GB, i-7 9750H 2.60GHz
Caches.xml dosyasını silerek tekrar denediniz mi? : Denedim
Bu sorunu ne zamandan beri alıyorsunuz? : Yaklaşık 1 haftadır
Bu sorunu almadan önce bir şey yaptınız mı? : Hiç bir şey yapmadım.
Bu sorunu hangi sunucudan aldınız? : Cloud Roleplay
GTA V klasörü ekran görüntüsü (Mümkünse, zorunlu değil) :
FiveM client klasörü ekran görüntüsü (Mümkünse, zorunlu değil) :
Anti-virüsünüzü devre dışı bırakmayı / kaldırmayı denediniz mi? (Mümkünse, zorunlu değil) : Windows defender'ı kapatıp denedim fakat olmadı.
RSM Freeroam sunucusunda böyle bir crash almıyorum. Fakat Cloud Roleplay sunucusunda fivem crash veriyor. 1 hafta kadar önce Cloud Roleplay sunucusunda herhangi bir crash vermiyordu, son zamanlarda crash sorunu başladı. Dün akşam Oyunu Epic Games üzerinden doğruladım, cache dosyasını sildim ve girmeyi denediğimde girdim. Fakat bu gün yine aynı sorun oluyor. Her sunucuya giriş yapmak istediğimde oyun doğrulamak istemiyorum. Çünkü yaklaşık 1.5-2 saat kadar doğrulama süreci var. Bu crash sorununun bir çözümünü bilen bir kişi varsa yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar, iyi günler dilerim.
Yasal bir şekilde mi oynuyorsunuz yoksa korsan mı? : Yasal
Steam / CD / Social Club: Epic Games
Windows sürümü: Win 10 Home
Hata ekran görüntüsü:
Sistem özellikleri: 16GB Ram, GTX 1650 4GB, i-7 9750H 2.60GHz
Caches.xml dosyasını silerek tekrar denediniz mi? : Denedim
Bu sorunu ne zamandan beri alıyorsunuz? : Yaklaşık 1 haftadır
Bu sorunu almadan önce bir şey yaptınız mı? : Hiç bir şey yapmadım.
Bu sorunu hangi sunucudan aldınız? : Cloud Roleplay
GTA V klasörü ekran görüntüsü (Mümkünse, zorunlu değil) :
FiveM client klasörü ekran görüntüsü (Mümkünse, zorunlu değil) :
Anti-virüsünüzü devre dışı bırakmayı / kaldırmayı denediniz mi? (Mümkünse, zorunlu değil) : Windows defender'ı kapatıp denedim fakat olmadı.
RSM Freeroam sunucusunda böyle bir crash almıyorum. Fakat Cloud Roleplay sunucusunda fivem crash veriyor. 1 hafta kadar önce Cloud Roleplay sunucusunda herhangi bir crash vermiyordu, son zamanlarda crash sorunu başladı. Dün akşam Oyunu Epic Games üzerinden doğruladım, cache dosyasını sildim ve girmeyi denediğimde girdim. Fakat bu gün yine aynı sorun oluyor. Her sunucuya giriş yapmak istediğimde oyun doğrulamak istemiyorum. Çünkü yaklaşık 1.5-2 saat kadar doğrulama süreci var. Bu crash sorununun bir çözümünü bilen bir kişi varsa yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar, iyi günler dilerim.