Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fivem güncelleme öncesi 90-110 FPS alırken şuan 30-10 FPS alıyorum, botları engellerken oyunu bozdular sanırım benden başka yaşayan var mı, format attım düzelmedi :/
Fivem güncelleme öncesi 90-110 FPS alırken şuan 30-10 FPS alıyorum, botları engellerken oyunu bozdular sanırım benden başka yaşayan var mı, format attım düzelmedi :/
2 gün önce çek sunucusunu dumpladım, patlattım vesayre vesayre hiç yemedim. redENGINE de bi kaç gün içinde hiç bakıma girmedi hiç ban da yemedim 12 saat içinde. Merak ediyorum hangi dumperı kullandığını
Fivem yeni gelen her güncellemeyle daha iyiye gidiyor bana kalırsa. Son 3 haftada uzun süredir gelmeyen ban dalgası geldi ve belli ki dedeler artık sabırlarının sonuna gelmiş. FPS konusunda haklı olabilirsin ama 1-2 hafta içerisinde eğer gerçekten böyle bir problem varsa çözeceklerdir. Bende ara sıra donmalar yaşıyorum sistemim çok iyi olmasına rağmen ve orta ayarlarda oynuyorum sorunsuz olsun diye arkada planda çok fazla işlem yaptığım için umarım en kısa sürede düzelir