- Discord
- missyren
Öncelikle Merhabalar, Sorunumdan Bahsedeyim Roleplay oynarken çok fazla drop yiyorum etraf renderlanmıyor insanlarda renderlanmıyor haliyle insanlarıda ezebiliyorum.
Sorunun 8 gb ramden olduğunu düşünüyorum. Ana kartımda ram için 2 soket bulunmakta ikisindede 4 gb ram takılı , şimdi 8 gb ram sipariş ettim gelmesini bekliyorum 4 gb ram'in
bir tanesini çıkartıp 12 gb ram'e yükselticem ama drop sorununu çözermi bilmiyorum araç sürerken çok drop giriyor 12 ye yükselttiğim zaman bu drop sorunu geçicekmidir ?
Sistem Özelliklerim;
Ekran Kartı : gtx 650 ti boost
Ana Kart : Asustek Computer INC. H61M-E
İşlemci : Intel(r) Core(TM) İ3-3220 CPU @3.30GHz , 3300 Mhz , 2 Çekirdek
Ram : 8 GB
Ana Kartım 1600 mhz'ye kadar destekliyor sipariş ettiğim ram; Rantech 8gb DDR3 1600Mhz AMD ve Intel İşlemcilere Uyumlu Masaüstü Ram 1.5w
İyi Günler
Sorunun 8 gb ramden olduğunu düşünüyorum. Ana kartımda ram için 2 soket bulunmakta ikisindede 4 gb ram takılı , şimdi 8 gb ram sipariş ettim gelmesini bekliyorum 4 gb ram'in
bir tanesini çıkartıp 12 gb ram'e yükselticem ama drop sorununu çözermi bilmiyorum araç sürerken çok drop giriyor 12 ye yükselttiğim zaman bu drop sorunu geçicekmidir ?
Sistem Özelliklerim;
Ekran Kartı : gtx 650 ti boost
Ana Kart : Asustek Computer INC. H61M-E
İşlemci : Intel(r) Core(TM) İ3-3220 CPU @3.30GHz , 3300 Mhz , 2 Çekirdek
Ram : 8 GB
Ana Kartım 1600 mhz'ye kadar destekliyor sipariş ettiğim ram; Rantech 8gb DDR3 1600Mhz AMD ve Intel İşlemcilere Uyumlu Masaüstü Ram 1.5w
İyi Günler