Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruFivem Advanced garage hata e tuşuna basılmıyor!
Kendimce yeni bir şehir paketi kurmak istedim fakat advancedgarage advancedvehicleshop da sorunla karşılaştım marker a gelince şunu açmak için E tuşuna basınız bildirimi gelmiyor!
Kendimce yeni bir şehir paketi kurmak istedim fakat advancedgarage advancedvehicleshop da sorunla karşılaştım marker a gelince şunu açmak için E tuşuna basınız bildirimi gelmiyor gelmesede basamıyorum sorun nedir?
CMD Yada F8 Üzerinde Hata Veriyor Mu ?
Hata Veriyorsa , "E" Tuşuna Bastığınızda F8 Yada CMD Üzerinden Nasıl Bir Hata Alıyorsunuz ?
Kod Satırı ve Hata Fotoğrafını Bizimle Paylaşınız..
CMD Yada F8 Üzerinde Hata Veriyor Mu ?
Hata Veriyorsa , "E" Tuşuna Bastığınızda F8 Yada CMD Üzerinden Nasıl Bir Hata Alıyorsunuz ?
Kod Satırı ve Hata Fotoğrafını Bizimle Paylaşınız..
şuan sorun düzeldi advance garage çalışıyor ama marker a girince erişmek için e tuşuna basınız yazmıyor bu bütün markerlarda oluyo
birşeyler eksik ama bulamadım