Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım FiveM 50mbps internetim olduğu halde 1 mbps kullanma sorunu

Tunahan32

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
fivemturk.com
Discord
Limonsuz Soda#8328
FiveM 50 Mbps Hızım Olduğu Halde Sadece 1 Mbps Kullanıyo Mesela Bir Sw Ye Girecem 1 mbps ile indiriyo scriptleri nasıl çöze bilirim lütfen yardım edin lütfen 50 nın 50 sini de kullansın istiyorum

DF
İnternet Sağlayacınıza Bu Durumu sordunuz mu ?

Sadece Girdiğin 1 serverda mı oluyor yoksa hepsinde mi aynı problem ?

DF
internet hızının 1mbps olması herzaman sağlayıcı ile alakalı olmuyor bu donanımsal veya sistemden kaynaklıda olabilir örnegin arka planda çalışan bir uygulama ram veya işlemcinizin tamamını veya büyük bir kısmını harcıyor ise buda internet hızınızı etkileyebilir.

DF
Aynı zamanda eklemeyi unuttugum birşey siz bir sunucuya bağlanırken local(kendi) upload hızını kullanarak size veri yollar ve sizde kendi download hızınızı kullanarak sunucunun yolladıgı veriyi alırsınız kısaca özetlersek bağlanmak istediginiz sunucunun upload hızı düşük ise bu sizden kaynaklı bir sorun olmaz

DF
Aynı zamanda eklemeyi unuttugum birşey siz bir sunucuya bağlanırken local(kendi) upload hızını kullanarak size veri yollar ve sizde kendi download hızınızı kullanarak sunucunun yolladıgı veriyi alırsınız kısaca özetlersek bağlanmak istediginiz sunucunun upload hızı düşük ise bu sizden kaynaklı bir sorun olmaz
Sanmiyorum Ama Ola BIlir Ama Her FiveM Serverinde Böyle Oluyor

Sistemim
RTX 2060
I 7 9700F
16 GB DDR3 Ram

DF
Veriyi indirdiğin makinenin internet hızındada sorun olabilir son zamanda veri merkezlerindeki internet hızlarındada sorun yaşanıyor.

DF
Konu yanlış yere açıldığından tarafımca doğru kategoriye taşınmıştır.

DF
internetini evdekiler kullanabilir yada örnek 10 mbps internet ; 1mbps indirme hızıdır yani max 5 mbps indirilme hızın olabilir dostum 40 mbps ailen kullanıyorsa eğer 1mbps sana kalır buda normal birşeydir

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!