Merhabalar ben VALANCE. Yeni FiveM sunucumuzu kuracağız ve zaten bir çok şey hazır. Ancak ortak olarak toplam 2 kişiyiz, ben ve Oğuz diye bir arkadaşım. Oğuz da finansal olarak sıkıntı yaşamıyor ancak biz 1 kişi daha istiyoruz. İletişim kurmak için DİSCORD: valance.cs
NOT: TEKRAR EDİYORUM FİNANSAL OLARAK SIKINTI ASLA YAŞAMAYAN BİRİNİ DAHA ARIYORUZ ONA GÖRE YAZIN LÜTFEN!
DİSCORD: valance.cs
BEN KİMİM ?
Ad: Aras.
Soy Ad: Doğanay
Yaşınız: 25
Yaşadığınız yer: Sakarya
#ORTAĞIMDAN BEKLEDİĞİM BEKLENTİLER!
Yaş Sınırlaması : +17
İstediğiniz Günlük Online Süre : 8, 9 Saat
Aradığınız Özellikler : Finansal olarak sıkıntı yaşamayacak, iyi kalpli birisi olacak, sunucuda ayarlamalarımızda yardımcı olacak, sunucu ile ilgilenecek (sadece o değil, ben ve diğer ki ortağım ile 3 kişi sunucu ile ilgileneceğiz), asla küfürbaz olmayacak, ihanet etmeyecek, kurallara uyacak, dinleyişli olacak, 17 yaş ve üstü olacak.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : valance.cs
Diğer / Ek : Lütfen rica ediyorum ki bu formu tamamen okuduktan sonra istek atınız.
NOT: TEKRAR EDİYORUM FİNANSAL OLARAK SIKINTI ASLA YAŞAMAYAN BİRİNİ DAHA ARIYORUZ ONA GÖRE YAZIN LÜTFEN!
DİSCORD: valance.cs
BEN KİMİM ?
Ad: Aras.
Soy Ad: Doğanay
Yaşınız: 25
Yaşadığınız yer: Sakarya
#ORTAĞIMDAN BEKLEDİĞİM BEKLENTİLER!
Yaş Sınırlaması : +17
İstediğiniz Günlük Online Süre : 8, 9 Saat
Aradığınız Özellikler : Finansal olarak sıkıntı yaşamayacak, iyi kalpli birisi olacak, sunucuda ayarlamalarımızda yardımcı olacak, sunucu ile ilgilenecek (sadece o değil, ben ve diğer ki ortağım ile 3 kişi sunucu ile ilgileneceğiz), asla küfürbaz olmayacak, ihanet etmeyecek, kurallara uyacak, dinleyişli olacak, 17 yaş ve üstü olacak.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : valance.cs
Diğer / Ek : Lütfen rica ediyorum ki bu formu tamamen okuduktan sonra istek atınız.
Son düzenleme: