Biz Kimiz?
Feril Roleplay olarak herkesin az çok"VoRP" tarzı sunucu aradığını ve bizimde bu kişilerden olduğumuzu anlayınca Feril Roleplay adı altında bir sunucu açmak istedik.Herkese kaliteli hizmet vermek istiyoruz.
Bilgi :
Roleplay yapmasını sevenler ile birlikte bir ortamda bulunmak ve rol yapmak için sizide aramızda görmek istiyotuz ve bu imkanı size sunmak istiyoruz.Hard Roleplay tarzı serverları hep sevmişimdir örneğin maaşın 10-20 dolar gibi gelmesi gerçekten hoş ve zor olduğu için bu beni hep daha çok oynamayı itiyordum.Serverimizde Tokovip bulunmaktadır.
Kayıt İçin Discord Adresimiz :
Tanıtım:
✓Max FPS✓
✓Tokovip ve Radyo sistemi✓
✓Çete Mahalleleri✓
✓Gerçekçi Ekonomi✓
✓Hazır Whitelist Sistemi[Discord Whitelist]✓
✓Yüksek FPS✓ Roleplay'e uygun Paket✓
✓Ekip olarak gelenlere özel scriptler ✓
✓Gelişmiş Hastahene ve Karakol (2. kat dahil)✓
✓Sorunsuz Motel✓
✓Detaylı F3 Menü✓
✓Hacker Mesleği✓
✓NPC Taxi✓
✓Black Market✓
✓Sorunsuz Telefon✓
✓Habercilere Özel Kamera✓
Sunucu Özellikleri :
16GB RAM
R7 3700X
100GB SSD
Sunucudan Fotoğraflarımız:
Feril Roleplay olarak herkesin az çok"VoRP" tarzı sunucu aradığını ve bizimde bu kişilerden olduğumuzu anlayınca Feril Roleplay adı altında bir sunucu açmak istedik.Herkese kaliteli hizmet vermek istiyoruz.
Bilgi :
Roleplay yapmasını sevenler ile birlikte bir ortamda bulunmak ve rol yapmak için sizide aramızda görmek istiyotuz ve bu imkanı size sunmak istiyoruz.Hard Roleplay tarzı serverları hep sevmişimdir örneğin maaşın 10-20 dolar gibi gelmesi gerçekten hoş ve zor olduğu için bu beni hep daha çok oynamayı itiyordum.Serverimizde Tokovip bulunmaktadır.
Kayıt İçin Discord Adresimiz :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tanıtım:
✓Max FPS✓
✓Tokovip ve Radyo sistemi✓
✓Çete Mahalleleri✓
✓Gerçekçi Ekonomi✓
✓Hazır Whitelist Sistemi[Discord Whitelist]✓
✓Yüksek FPS✓ Roleplay'e uygun Paket✓
✓Ekip olarak gelenlere özel scriptler ✓
✓Gelişmiş Hastahene ve Karakol (2. kat dahil)✓