Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geldiğinde heyecanlanmıştım kadromuz iyiydi ama olmadı hocam fenerbahçeliler artık anladı ki , sorun hocada değil yönetimde aynı yönetimin 3 sezonda kaç kez hoca değiştiğini gördük...
#VitorPereira
iki gün sonra bir kulüp efsanesi getirip taraftarla barışmaya çalışırlarda o 9 kişi kalan karagümrüğü yenemeyen fener maçı sonrası ben artık bakmıyorum loser takım oldu
iki gün sonra bir kulüp efsanesi getirip taraftarla barışmaya çalışırlarda o 9 kişi kalan karagümrüğü yenemeyen fener maçı sonrası ben artık bakmıyorum loser takım oldu
harfi harfine doğru yorum. Birde adana demirspor maçı öncesi röportajda diyor ki önümüzdeki 2 hafta içerisinde gelen hoca kesinleşecek ulan zaten 2. devredeyiz lig bitiyor hala daha 2 haftaya kesinleşecek diyor