Fear Roleplay (FİVEM)
Merhaba sunucumuza hoşgeldiniz. Bu sunucuda bir çok özellik ile karşı karşıya kalacaksınız. Profesyonel Yönetim ekibi, Profesyonel Rehberler, Profesyonel Rol eğitmenleri sizlere yardımcı olacaktır. Sunucunun sahipleri, sizler için elinden geleni yapıyor olacaktır. Eğer ki siz daha önce fivem oynamadıysanız ve GTA 5 (pc) varsa bizim sunucumuzda fiveme başlayarak rol bilginizi geliştirebilirsiniz.
İletişim bilgilerimiz:
Fear Roleplay discord adresimize ulaşmak için
Fivem sunucumuzun ip adresi: 95.173.182.185
Türk Polis Merkezi! (FPS SIKINTISIZ)
DOPDOLU HARİTA!!!
Karpuz Toplama, İşleme Scripti
Sunucunun Özellikleri
Sunucumuzun özelliklerini aşağıdaki maddelerde görebilirsiniz.
Sunucuya Bağış Nasıl Yapılır?
Sunucumuza bağış yaparak oyun içerisinde belirli eşyalar paralar alabilirsiniz. Bağış bilgisi için discord da bulunan odayı inceleyebilirsiniz. İninal Yöntemiyle satın alabilirsiniz. (Satın alabilmeniz için discordumuzda bulunmanız gereklidir)
Merhaba sunucumuza hoşgeldiniz. Bu sunucuda bir çok özellik ile karşı karşıya kalacaksınız. Profesyonel Yönetim ekibi, Profesyonel Rehberler, Profesyonel Rol eğitmenleri sizlere yardımcı olacaktır. Sunucunun sahipleri, sizler için elinden geleni yapıyor olacaktır. Eğer ki siz daha önce fivem oynamadıysanız ve GTA 5 (pc) varsa bizim sunucumuzda fiveme başlayarak rol bilginizi geliştirebilirsiniz.
İletişim bilgilerimiz:
Fear Roleplay discord adresimize ulaşmak için
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
tıklayabilirsiniz.Fivem sunucumuzun ip adresi: 95.173.182.185
Türk Polis Merkezi! (FPS SIKINTISIZ)
DOPDOLU HARİTA!!!
Karpuz Toplama, İşleme Scripti
Sunucunun Özellikleri
Sunucumuzun özelliklerini aşağıdaki maddelerde görebilirsiniz.
- ? Motel Sistemi
- ? Gelişmiş Telefon
- ???? Hard-RP
- MAX FPS
- MIN PİNG
- ?Whitelist Meslek
- ☠Çete Ve Aile Kurma İmkanları
- ?Orta Düzey Ekonomi
- ?Her Hafta Farklı Etkinlikler
- ? Gelişmiş Şehir Sistemi
- ?İlgili Yönetim Ekibi
- ?+16 Ekip Aranıyor!
- ? Modlu Araçlar
- ?YAT SOYGUNU
- ?SORUNSUZ MÜKEMMEL SCRİPTLER
- Ve daha fazla özelliği sunucumuzda keşfedebilirsiniz.
Sunucuya Bağış Nasıl Yapılır?
Sunucumuza bağış yaparak oyun içerisinde belirli eşyalar paralar alabilirsiniz. Bağış bilgisi için discord da bulunan odayı inceleyebilirsiniz. İninal Yöntemiyle satın alabilirsiniz. (Satın alabilmeniz için discordumuzda bulunmanız gereklidir)
Son düzenleme: