Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru FBI Script hata

Shadowfall

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar fbi script düzgün bir şekilde kuruyorum hatta iki tane farklı fbi scripti denedim ama scriptte cloakroom(Soyunma Odası) silah dolabı yerleri gözükmüyor yerlerini değiştirdim fakat yine gözükmüyor acaba sıkıntı nerededir yardımcı olursanız sevinirim

DF
Herhangi bir hata aldınızmı konsoldan veya f8 konsolundan?

DF
ESX'iniz doğru bir şekilde kurulu mu? Ve pluginin gereksinim pluginleri varmı?

DF
Sanırsam bu plugin hatalı ya da farklı bir amaç için kullanılıyor. Çünkü içinde bir sql dosyası daha olması gerekiyor. O sql dosyasının içindeki kod, jobs kısmına fbi eklemesi gerekiyor. Anca kendinize fbi mesleği verirseniz o giyinme odalarını v.b görürsünüz zaten. Şunu deneyin:

Edit: Detaylı incelemediğimden dolayı görememişim. Pardon. Localization klasörünün içindeki en_esx_fbi_job.sql'i databasenize yüklerseniz ve kendinize fbi mesleği verirseniz olacaktır. Bu arada pluginin gereksinimleri var. Gereksinimleri:

esx_billing
esx_society
esx_datastore
esx_identity
esx_license
esx_service

DF
Son düzenleme:
esx_service yok ondan dolayı mı kaynaklanıyor acaba sql dosyasını database yükledim zaten

DF
Orada verdiğim herşeyi yüklemeniz gerek, üstüne üstlük kendinize fbi mesleğini vermeniz gerek.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!