ALIM YAPILACAK DEPARTMANLAR
Script - Server Developer
Uİ/UX Developer
Video Editor
Rockstar Editor
Grafik Tasarım
Wikia Fandom Developer
Web Developer
Network Expert
Discord Yetkili Ekip
-
ALIM SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME
Değerli ilgililerimiz tarafından gönderilen başvuru formlarının okunması ile başlayan süreç
Elemerler birlikte mülakat ve ilgili departmanlarla ilgili test süreciyle birlikte devam edecektir.
BU KONU NEDEN ŞAHSİ HESABINIZDA PAYLAŞILDI ?
Nisan 2019'dan bugün'e kadar bir çok çalışma yapmamızla birlikte
Yönetim ekibi olarak projemizin her bir adımını bir süreç olarak görüş belli bir planlama içerisinde tanıtılması planlanmıştır.
Süreç planlamamız içerisinde henüz gerçekleşmeyen tanıtım aşamasından önce paylaşım yapmamak adına
Yönetim ekibi olarak projemiz süreçlerinden tanıtım aşamasına geçmememiz nedeniyle bu paylaşımı şahsi hesabımdan yapma kararı aldık.
İlginiz için teşekkür eder, fikir ve önerilerinize talip olduğumuzu bildiririz..
İrtibat Discord : Tolga#6574
Script - Server Developer
Uİ/UX Developer
Video Editor
Rockstar Editor
Grafik Tasarım
Wikia Fandom Developer
Web Developer
Network Expert
Discord Yetkili Ekip
-
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
-ALIM SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME
Değerli ilgililerimiz tarafından gönderilen başvuru formlarının okunması ile başlayan süreç
Elemerler birlikte mülakat ve ilgili departmanlarla ilgili test süreciyle birlikte devam edecektir.
BU KONU NEDEN ŞAHSİ HESABINIZDA PAYLAŞILDI ?
Nisan 2019'dan bugün'e kadar bir çok çalışma yapmamızla birlikte
Yönetim ekibi olarak projemizin her bir adımını bir süreç olarak görüş belli bir planlama içerisinde tanıtılması planlanmıştır.
Süreç planlamamız içerisinde henüz gerçekleşmeyen tanıtım aşamasından önce paylaşım yapmamak adına
Yönetim ekibi olarak projemiz süreçlerinden tanıtım aşamasına geçmememiz nedeniyle bu paylaşımı şahsi hesabımdan yapma kararı aldık.
İlginiz için teşekkür eder, fikir ve önerilerinize talip olduğumuzu bildiririz..
İrtibat Discord : Tolga#6574