Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir süredir sunucuya herhangi bir kişi girdiği zaman bu hatayı alıyorum ve bir çözüme ulaştıramadım. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
databasenizin ismine göre düzenlemeniz gerekiyor üstteki kişininde dediği gibi düzelir yaptığınız zaman mesela databaseniz essentialmode ise orayıda aynısnıı yazmanız gerekiyor
sanırım sorun esx_addonaccount scriptinin startı verilmediğinden doyaı oldu şu anda sunucuya biri girmediği için sorunun çözülüp çözülmediğini bilmiyorum.
databasenizin ismine göre düzenlemeniz gerekiyor üstteki kişininde dediği gibi düzelir yaptığınız zaman mesela databaseniz essentialmode ise orayıda aynısnıı yazmanız gerekiyor
dostum dalgınlıgıma geldı orayı degıstırıp yaptım fakat yuklu oldugu ıcın yıne hata verdi sql'de bende gereksinim dosyalarını kontrol ederken esx_addonaccount scriptinin startının verilmediğini gördüm tabi sunucuya birigirmediği için sonucun ne olduğunu bilmiyorum.