Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar disc altyapılı bir paketim var esx_policejob kurdum cephaneliği falanda ayarladım fakat cephanelikten silah gelince +1 diye sağda gözüküyor ama envanterde gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim?
Disc envanter kullandığınızdan dolayı esx_policejob'un kendi cephaneliğini kullanmazsınız. Disc Envanter içinde config.lua dosyası içerisinde bir adet market tarzı sadece polislerin kullanabileceği bir market hazırlamanız gerekmektedir.
Disc envanter kullandığınızdan dolayı esx_policejob'un kendi cephaneliğini kullanmazsınız. Disc Envanter içinde config.lua dosyası içerisinde bir adet market tarzı sadece polislerin kullanabileceği bir market hazırlamanız gerekmektedir.