Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
esx_jobs da fiyatları kendi dilediğim gibi değiştirmeyi bulamadım. 16k veriyor tavukculuk falan nereden nasıl değiştirebilirim yardımcı olacak arkadaş var mı ?
Dostum 1 tane price var orda da 130 yazıyo ancak verdiği para tavukculuğun 13k civarı dosyaları kurcaladım değiştirbilecsğim yeri hiç bulamadım dosyalarımda mı sıkıntı var acaba? Sizin de eklerde verdiğim gibi mi
Evet ancak 130 değerini düşüremiyor muyum mesela ben toplam 100 tane paketlenmiş tavukdan kazanmalarını istediğim fiyat 4000 mesela bunu yapamıyor muyum? Envanter kapasitesini düşürürsem çok hızlı kasarlar satıp satıp deli gibi para kazanırlar
Evet ancak 130 değerini düşüremiyor muyum mesela ben toplam 100 tane paketlenmiş tavukdan kazanmalarını istediğim fiyat 4000 mesela bunu yapamıyor muyum? Envanter kapasitesini düşürürsem çok hızlı kasarlar satıp satıp deli gibi para kazanırlar