Merhabalar
Bikaç hatam var
Yeni bir identity kurdum eski identity'de de aynı sorunum olduğu ve deiştirirsem belki çözülür diye degiştirdim en son kurduğum
1.Sorunum : Kashacters kullanmıyorum map.lua'dan başlangıç konumlarını ayarladım ama her seferinde beni işkur'da başlatıyor.
2.Sorunum : Her çık gir yaptığımda datam siliniyor yani datamı okuyamıyor galiba adminliğim gidiyor mesleğim gidiyor yeniden karakter oluşturmamı istiyor ama envanterimdeki eşyalarım silinmiyor.
Aldığım Hatalar
Envanterde oyun içinde bi sorun gözükmüyor ama nedense eror veriyor tam deneyememiş'de olabilirim veya görememiş.
Çözümü Bilen Arkadaşlar Discord'dan Ulaşırsa Daha Kolay Halledebiliriz
TaCh#5417
Bikaç hatam var
Yeni bir identity kurdum eski identity'de de aynı sorunum olduğu ve deiştirirsem belki çözülür diye degiştirdim en son kurduğum
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu.1.Sorunum : Kashacters kullanmıyorum map.lua'dan başlangıç konumlarını ayarladım ama her seferinde beni işkur'da başlatıyor.
2.Sorunum : Her çık gir yaptığımda datam siliniyor yani datamı okuyamıyor galiba adminliğim gidiyor mesleğim gidiyor yeniden karakter oluşturmamı istiyor ama envanterimdeki eşyalarım silinmiyor.
Aldığım Hatalar
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Envanterde oyun içinde bi sorun gözükmüyor ama nedense eror veriyor tam deneyememiş'de olabilirim veya görememiş.
Çözümü Bilen Arkadaşlar Discord'dan Ulaşırsa Daha Kolay Halledebiliriz
TaCh#5417