Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevaplandıesx_addonaccount ve esx_addoninventory sorunu var
ayni problem daha duruyor öyle , sorun nerde oldunu bilmiyorum artik database yeni yükledim hepsini , kac kere server yeni yaptim son essentialmode update oldun dan beri artik böyle hatalar veriyor
abi vallah , essentialmode yeni update error veriyor server dosyasinda hic script felan yok tek normal dosyalar var niye öyle yapiyor , önceden yapmiyordu böyle essentialmode/config.lua da bisey yapmaliyim mi ben ? , ben phpmyadmin kulaniyorum database icin
Merhaba, post altında spam yapmanız yasaklıdır, ayriyetten ise, essentialmode plugin'ini güncelleyip diğer plugin'leri eski versiyon bırakmışsınız sanırım. Güncellerseniz sorun ortadan kalkacaktır büyük ihtimalle.