Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel pakete esx v1 final kurdum ardından böyle bir hata alıyorum. Nedenini bir türlü öğrenemedim. Bilen arkadaşlar var ise bana yardım edebilirlermi. Çok acil gerekli
hata nedeni örn: identity den steam hex çekmesini, fakat extendedmode veya es_extendedten license çekmesini istedigin zaman alırsın kayıt bölümlerini tekrardan kontrol eder misin
hata nedeni örn: identity den steam hex çekmesini, fakat extendedmode veya es_extendedten license çekmesini istedigin zaman alırsın kayıt bölümlerini tekrardan kontrol eder misin
ya kendin entegre edicen esx_identitye yada internetten bulucan ben mesela esx_v1 final ile paket yaparken çok zorlandım ama şuan bitirdim gayet güzel çalışıyor
scriptlerin içinde esx_identity kullanıyor musun diye bir bölüm var onları false yaparsan belki çözüme ulaşırsın . Benim bildiğim bu yanlış yönlendirmek istemem
scriptlerin içinde esx_identity kullanıyor musun diye bir bölüm var onları false yaparsan belki çözüme ulaşırsın . Benim bildiğim bu yanlış yönlendirmek istemem
Temel pakete esx v1 final kurdum ardından böyle bir hata alıyorum. Nedenini bir türlü öğrenemedim. Bilen arkadaşlar var ise bana yardım edebilirlermi. Çok acil gerekli