Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba esx bir paket topladım sıfırdan fakat şöyle bir sorun var silahlara mermi alamıyorum giveitem giveweapon ile ekstra olarak disc-ammo diye bir script kurdum fakat onu da giveitem ile almaya çalışırken hata veriyor nasıl çözebilirim?
Zaten esx sistem kullanıyorum altyapı olarak disc-ammo ile çözersin mermi olayını dediler bende ondan kurdum disc-ammo yu yoksa paket esx normalde esx için istediğim tek şey giveweapon yapıyoruz ya bana mermi verme komutu laızm mermi verme olmasada olur silahçıda silahçının menüsüne mesela pistol mermisi eklesemde olur maksat silahçı oyunculara ammo da satabilsin çünkü mermi veremiyorumn
esx'te item olarak mermi kutusu yok, mermi kutusunun gelmesinin sebebi datada öyle bir item olması ama disc-base ve disc-ammo kullanmadığın sürece registerusableitem olarak onlara atanacak bir şey olmuyor mantıken, o yüzden kullanamıyorsun
şeymiş kullanılıyormuş aslında da itemin resmi olmadığından sürüklendiği gözükmüyor sanırım f2 menüsündeki kullana sürüklerken mermiyi takıyor sorun kalmadı şuan fakat oyun crash veriyor belirli aralıklarla