Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım esx paket disc ammo

wizibolifa

Üye
FT Kullanıcı
merhaba esx bir paket topladım sıfırdan fakat şöyle bir sorun var silahlara mermi alamıyorum giveitem giveweapon ile ekstra olarak disc-ammo diye bir script kurdum fakat onu da giveitem ile almaya çalışırken hata veriyor nasıl çözebilirim?

DF
Hatayı paylaşır mısın.

DF
hata benden kaynaklanıyormuş şimdi aldım elime ammo box fakat
unknown.png

böyle gözüküyor pistol_ammo olarak kullanamıyorum sürükleyemiyorum.

DF
Zaten esx sistem kullanıyorum altyapı olarak disc-ammo ile çözersin mermi olayını dediler bende ondan kurdum disc-ammo yu yoksa paket esx normalde esx için istediğim tek şey giveweapon yapıyoruz ya bana mermi verme komutu laızm mermi verme olmasada olur silahçıda silahçının menüsüne mesela pistol mermisi eklesemde olur maksat silahçı oyunculara ammo da satabilsin çünkü mermi veremiyorumn

DF
disc-ammo çalışması için disc-base de kurman lazım diye biliyorum

DF
ya disc-ammo kurmama da gerek yok mesela env mermi kutusu geliyor ama kullanamıyorum hiçbir şekilde nasıl silaha takabilirim. K kieranwilcox

unknown.png

DF
ya disc-ammo kurmama da gerek yok mesela env mermi kutusu geliyor ama kullanamıyorum hiçbir şekilde nasıl silaha takabilirim. K kieranwilcox

esx'te item olarak mermi kutusu yok, mermi kutusunun gelmesinin sebebi datada öyle bir item olması ama disc-base ve disc-ammo kullanmadığın sürece registerusableitem olarak onlara atanacak bir şey olmuyor mantıken, o yüzden kullanamıyorsun

DF
şeymiş kullanılıyormuş aslında da itemin resmi olmadığından sürüklendiği gözükmüyor sanırım f2 menüsündeki kullana sürüklerken mermiyi takıyor sorun kalmadı şuan fakat oyun crash veriyor belirli aralıklarla

35907

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!