Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Eski Muspelheim / Yeni İceLand Roleplay Sunucu Gerçekleri

Cenk0019

Üye
FT Kullanıcı
01.04.2024'de açılan Muspelheim Sunucusunun 01.08.2024'e kadar 3 sezon kapattığı ve her sezonda donate alan insanlardan tekrardan para talep etmesi sebebiyle sunucusu kapandı. İnsanların gözünde dolandırıcı durumuna düştüğü için kısacası arkadaşımız. [ K kafkas / H HERMES / @SAVAŞ ] Burdan para yatıran ya da keyf'i rol yapmaya giren arkadaşlarımıza bir öneri olması sebebiyle yazıyorum " UZAK " durun. Her gün sunucu script arızaları, ilgisiz, bilgisiz yönetim kadrosu geneli " çocuk " olan, ekip olarak geldiğinizde sizleri mağdur etmez ayaklarına yatıp anında ilgilenen ama ileri zamanlarda sosyal yapabileceğiniz işletim yerleri talep ettiğinizde sizleri 1 - 3 gün bekletip sürekli her gün " evet yardımcı olacağız " deyip olmamaları, ve bir kanalda dns sunucusu önerip içerisine " rat " attıkları bir dosya ile mevcut bilgisayarınızı uzaktan kontrol etmeleri herhangi bir kötü örnek durumunda sizleri tehdit etmeleri.

Yayıncı talepleri, yayıncı bulmaya çalışmaları vs tamamen dümen. Sözüm ağzımdan çıksın ne zaman keyfim yerinde olursa o zaman ilgilenirim kafası mevcut.
Kadın oyuncularla siz role giremiyorsunuz, tamamen kendi seçtiği yönetim ekibi ile kadın oyuncuları sadece onlar taciz edebiliyor ve siz kendi aranızda rol yapabiliyorsunuz.
Kadın oyunculara çok fazla yardım talep yapılırken erkek oyuncu istekde bulunduğunda her zaman olumsuz karşılanıyor yani anlayacağınız eşitsiz bir ortam sunuyorlar.
Sunucuda hileler kol gezebiliyor " TROLL " yapmak istiyorsanız ve belirli bir takipçi sayısına sahipseniz sizi " STREAMER " sayıp sunucusunda troll yapabilmenize izin veriyor bu gerçekten elde edilmesi zor bir güç varsa öyle kişiler kesinlikle tavsiye ediyorum girin sunucu trolleyin amaç eğlenmek sonuç olarak NonWH bir sunucu.

Şimdiki sunucusu İceLand kısaca ondan da bahsedeyim sizlere;
3 - 5 tane 1K takipçisi olan çingene kızları yayıncı yapmış üzerlerinden birşey kazandığını zannediyor. Sunucudaki diğer insanlar, legal illegal mesleklerden yararlanıp rol yaparak para kazanmaya çalışırken, kadın oyunculara yüklü yüklü para yardımları, arabası yoksa yanına konuşmasını bilen bi " ÜST Yönetim " erkek oyuncu verilip altında Donate araçlarla gezebiliyor. Kısacası anlayabilirsinki sunucunun sahibi olacak arkadaşımız Çok sıkı bir " Guard ".

Onların Low Sunucusunda Başarılar Diliyorum, Arkadaşlar siz doğruyu görürsünüz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!