Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1. arkadaşlarını tanımıyorsun ve büyüklerlan senle arkadaşlarının yaşını toplasam 10 etmiyosunuz sanal ortamdan miletin anasına bacısına sovuyosunuz alaha bile kufur eden elemanlarsınız ama soyle diyimki SHRP sunucusu acılmıcka net karar acabiliyosan bekliyorum ac suanda
gecmis olsunMerhabalar,
Eren, er-en, pixe adı altındaki kişi ile SHRP'nin herhangi bir bağlantısı yoktur. Kendisi SHRP'den banlandı ve bunu kendisine yediremeyip bize küfürler savurmaya başladı. Ardından ise bizi dava edeceğini söyledi.
Şimdi yeni bir hesap açıp arkadaşıma aramızdaki sorunları çözmek istediğini yazdı ve grup açtık. Ben ise düzgünce aramızdaki sorunların çözülemeyeceğini ve bu konuda daha fazla konuşmayacağımı yazdım. Ardından kendisi tamamen sohbet amacı dışına SHPVP adında bir sunucu açacağını (önceden bu konuyu söylemişti bana ve izin vermemiştik) söyledi ve "akşam görürsünüz siz" tarzı söylemlerde bulunmaya başladı.
Kendiside önceden SHRP discordundaki kanallara kendi discordunu ve küfür spamlamıştı.
Kendisiyle iş yapmanızı önermem, iş yapacaksanızda dikkatli olun derim.
BU KİŞİNİN SH-- ADINDA AÇACAĞI HERHANGİ BİR SUNUCU İLE SHRP'NİN ALAKASI YOKTUR.
Discord Hesapları (bilinen):
- pixe#4763
- EreN#0213
- Eren 07#5004
- eren.07#1457
Ekli dosyayı görüntüle 67409
Ekli dosyayı görüntüle 67417
Kanka 2016da skypede korkuyolardı en son bunlaramerhaba ben volkan konak
Ekli dosyayı görüntüle 67419
su cocukla is yapanın kafasından süphe duyarıEkli dosyayı görüntüle 67489
sey ya benim param bok gibi para sıçıyom şuanda abim benim evimde avukat ve 18 yaşındayım
davayı acan taraf sen degilmiydinimry bekliyorum davayı kardeşim dört gözle özelden yaz adımı soyadımıda veririm sorun yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!