29.12.2022 tarihinde bu arkadaştan sunucu aldım ve bana 30 dakika içinde sunucunun hazır olacağını söyledi 5 saat arkadaşa ulaşamadım bana dedi ki abi fivem keyler ayın 1'inde sıfırlanıyormuş bu sebeple sana ayın birinde key ayırttım ayın 1'inde sunucu kurarım fikslerim sana teslim ederim dedi ayın biri oldu bu arkadaşa ulaşamadım 3-4 gün geçti hala bana cevap vermemeye başladı sonra bu arkadaşın arkadaşına ulaştım böyle böyle beni dolandırdığını mahkemeye savcılığa başvuracağımı söyledim ve arkadaşı buna ulaşmaya çalıştı gece 2'de bana yazmış işte yok cenazem var yok hastayım o yüzden ulaşamadım ben senin sunucunu kurdum teslim ettim sana keylerde Türkiye'de hiçbir yerde key yokmuş o yüzden sana key veremiyorum dedi biz bununla anlaşmamızı key dahil olarak yaptık bu arkadaş beni dolandırıldı bu arkadaşın forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum gerekli ekran kayıtlarına YouTube'a yükledim en sonki görüşmemizin de screenshotunu bu forma atıyorum bu arkadaşın kesinlikle forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum başka canlar yanmasın
Ekli dosyayı görüntüle 80349
Ekli dosyayı görüntüle 80349