Öncelikle merhabalar,biliyorsunuz ki önceki stashouse sistemim emek hırsızlarının eline düştüğü için
Ruqen ile beraber paylaştık.
Satışını yaptığım müşterilerim için bende yenisini ve daha gelişmişini yaptım.
Bu sistemdeki güncellemeler;
Yeni oda arkadaşı menüsü eski sistemde herkeste çıkıyordu,bu sistemde sadece evin asıl sahibinde çıkıyor.
Eve arkadaş davet etme sistemi eklendi.Video gösteremedim fakat sorunsuz çalışıyor.
Stashler eski sistemde datadan evid kontrolü ile açılıyordu,bu sistemde bulunduğu konumdaki evi algılıyor.
Polisler polis kartı ile bir eve girerse /gethouses (değiştirdim) ile ev sahibinin bilgilerine erişebiliyor.
Stashlere kilit eklendi ve videoda gördüğünüz gibi evi soyan kişi "torna" ile kilidi kırabiliyor.Ayrıca maymuncuklada kırılabiliyor.
Player Management Güncellemesi ;
Configinden ayarladığınız meslek evleri satabiliyor.Bunu emlakçı rolünede kolaylıkla bağlayabilirsiniz.
Ayrıca satılan evin bilgilerine kolaylıkla erişebiliyorsunuz;Satışını yaptığım müşterilerim için bende yenisini ve daha gelişmişini yaptım.
Bu sistemdeki güncellemeler;
Yeni oda arkadaşı menüsü eski sistemde herkeste çıkıyordu,bu sistemde sadece evin asıl sahibinde çıkıyor.
Eve arkadaş davet etme sistemi eklendi.Video gösteremedim fakat sorunsuz çalışıyor.
Stashler eski sistemde datadan evid kontrolü ile açılıyordu,bu sistemde bulunduğu konumdaki evi algılıyor.
Polisler polis kartı ile bir eve girerse /gethouses (değiştirdim) ile ev sahibinin bilgilerine erişebiliyor.
Stashlere kilit eklendi ve videoda gördüğünüz gibi evi soyan kişi "torna" ile kilidi kırabiliyor.Ayrıca maymuncuklada kırılabiliyor.
Player Management Güncellemesi ;
Configinden ayarladığınız meslek evleri satabiliyor.Bunu emlakçı rolünede kolaylıkla bağlayabilirsiniz.
Evin herhangi bir sahibi yoksa bir bildirim alacaksınız ;
Dipnot : Script herhangi bir textin vs yanında değilseniz 0.01 ms değeriyle optimize çalışıyor.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bilgi ve iletişim için ;
Hasan.#1234