Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucu ArıyoruzEMS / LSMD Rol yapabileceğim sunucu arıyorum
discord.gg/idolrp giriş yapabilirsin, script yapısı olarak en yeni sistemleri kullanıyoruz, henüz sakin bir sunucumuz var, birim tamamen boş, sağlık bakanı olarak başlayabilir, ekibini genişletebilirsin, maaş da çok iyi. archeline
Sunucu Discordumuz. Suanda sizin gibi degerli oyuncuları aramaktayiz. Sunucumuz whitelislidir. Yeni scriptlerimiz mevcuttur. Yepyeni maplar ve yepyeni bir makinemiz ve keyimizle en yuksek kalitede oyun keyfi yaşatmak için elimizi taşın altına koymus bulunmaktayız. Sizi kayıt olmaya ve eger sunucu için yeterli rol bilgisine sahipseniz sizide bir Aurora V oyuncusu yapmayı isterim.
Merhaba. EMS için harika scriptleri olan ve araçları dengeli, p2w olmayan bir sunucu açıyoruz. Görüşmek için ve bilgi için linkleri bıraktım.
EDIT: Vücut bölgeleri ayrı ayrı zarar görmekte. İnceleyerek yaralı bölgeyi görebilirsin. Ciddi bacak gibi denge merkezlerinde yaralanmalar topallamaya, çok ciddi yaralar düşmeye sebep olmakta. Kanama mevcut. Detaylı tablet, GPS, anlık izlenebilir Bodycam, doktor kontrollü estetik ameliyatı izni mevcut.
Quantum Roleplay %50 Sosyal %50 Gun RP Detaylı mekanik ve silah craft sistemi, tamamen serbest ekonomi ve vergi sistemi gibi daha önce görülmemiş detaylı, tamamen metalı özel scriptler, fantastik bir hikaye ile benzersiz bir rol yapma deneyimine hazır mısınız? Açılış 01.10.2023 tarihindedir...
04.08.2023 Tarihinde beta sürümünde açılan ve 01.09.2023 tarihinde V1 sürümüne geçiş yapan sunucumuz 18 yaş üstünde oyuncuları bünyesinde barındırıp,siz değerli oyunculara eğlenceli ve kaliteli roleplay deneyimi sunuyor. Sizlerin çoğu sunucuda arayıp bulamadığınız özellikleri sunucumuz...
Otomatik yazılar vs yapmadan. Seninle görüşmek isteriz bireysel ems arkadaşlarımız mevcut seni de 08.09.23 tarihinde açılacak sunucumuzda görmek isteriz. İstediğin zaman gelebilirsin ve görüşebiliriz. gg/bravev görüşmek üzere..
Merhaba, size istediğiniz rol ortamını sunma kapasitesine sahip olan sunucumuz 4Justice'a davet ediyorum. Sunucumuzda çeşitli mlo ve script bulunmakta. Aklınıza gelebilecek her türlü rolü, sanki gerçek hayattaymış gibi oyuna taşımak için tek adres. Daha fazla bilgi için discord adresimize bekleriz.
discord.gg/4justice
açılmakta olan bir sunucu bırakıyorum toksik insanların barınamayacağı form ile başvurulan bir sunucu tam size göre olduğunu düşünüyorum buyrun gelin konuşalım.
baba boşver onu bunu beni dinle aile yok baron yok kartel yok mafya yok eskisi gibi fun rp sosyal rp en yeni qb paket muazzam arkadaşlık ortamı önümüz kış böyle sıcak ortam bulamazsın kayıta gelince beni söyle ANIL gönderdi de hemen gerekeni yaparlar sende gerekeni yap gel orda burda gezme. not (kimseye karışma kral)
discord.gg/endlessrp
discord.gg/reynarp
-Herkese selamlar
-Hard RP
-Orta ekonomi-Yurtdışı polis sistemi
-Legal ve illegal meslek çeşitliliği
-Düzenli sosyal partiler-aktiviteler
-Yüksek fps ve optimize scriptler
-Aile-Kartel-Baron sistemi yok
-IC para ile satılan mekanlar
-Hızlı ve Aktif yetkili kadrosu
-Admin power durumu yok
-Donate ile üst mertebeye çıkmak yok!
-Yaş sınırı: +17 -Çete
- LSPD-Custom gang alımları devam etmektedir!!!
-Çete-Gang alımları 5-15 kişi yapılmaktadır
-Sosyal rol yardımı
-7/24 Aktif destek
-Haksız Destek söz konusu değildir!!! Hepinizi aramızda görmeyi bekliyoruz Oni RP sunar..