- Discord
- Mertcan#1237
Ekip Kurmak istiyorum bunun nedeni tek başına rp cidden olmuyor canım sıkılıyor falan benimle cidden rp yapabilecek troll yapmayacak bir ekip kurmak istiyorum birlikte yöneteceğimiz yani ekipte alt üst ilişkisi olmayacak birlikte takılacağımız birlikte ortak kararlar alabileceğimiz bir ekip kurmak istiyorum kısacası bu ekiple eğlenmek yeri geldiğimiz de racon kesmek gibi kaliteli roller istiyorum mümkünse gunrp odaklı kişiler istemiyorum sosyal rpmizi birlikte yapabileceğimiz yeri geldiğinde de birlikte çatışmamızı yapabileceğim ekip kurmak istiyorum ilgilenenler varsa ve gerçekten troll olmayacak ve yaşı olgun insanlar olgun gibi davranan insanlar istiyorum discord: mertcan5734 eklersiniz eğer gelmek isteyenler cidden ekip kurmak ve birlikte büyüyelim istiyorum birlikte yönetelim alt üst ilişkisi girmesin istiyorum ekibe ve sunucu takıntısı olmasın ekip te yok bu sunucu kötü burda oynamayalım falan aramızda tartışmalar çıkmasın istiyorum
Fivem saatim benim 2500 yakın ve herşey fivem saati değil önemli olan kalbi konuşması hareketleri önemlidir o yüzden sıkıntı yok
discord: mertcan5734
Fivem saatim benim 2500 yakın ve herşey fivem saati değil önemli olan kalbi konuşması hareketleri önemlidir o yüzden sıkıntı yok
discord: mertcan5734