- Discord
- ExDF#8035
Merhabalar herkese . Fiverr üzerinden çalışan bir freelancer'ım. Normalde fivem üzerine de satışlar yapmaktayım fakat artık daha çok desktop app ve metin2 sunucuları ürettiğim için buna zaman ayıramıyorum bu yüzden fiverr'da fivem kısmına bakabilecek bir developer arıyorum ekibime. Gelen işlerden herhangi bir komisyon almayacağım fiverr üzerinde yorum almam yeterli benim için. Ücret direkt olarak size ödenecek.
Aranan nitelikler.
- +18 yaş
- Komik ve absürt olacak fakat hazır paket editleyen kişi aramıyorum. 0'dan script yazabilecek kişiler aramaktayım.
- Script yazmıyor iseniz ekibime modelci de lazım. Araba/map/ped ve clothes editleyenler ulaşabilir. ( bu alanda da çok yoğun müşteri çekimi oluyor)
Ücret:
- Müşterilerin ödediği miktarı komisyon olmaksızın dolar olarak siz alacaksınız (istek üzerine tlye de çevirip atabilirim)
Aranan nitelikler.
- +18 yaş
- Komik ve absürt olacak fakat hazır paket editleyen kişi aramıyorum. 0'dan script yazabilecek kişiler aramaktayım.
- Script yazmıyor iseniz ekibime modelci de lazım. Araba/map/ped ve clothes editleyenler ulaşabilir. ( bu alanda da çok yoğun müşteri çekimi oluyor)
Ücret:
- Müşterilerin ödediği miktarı komisyon olmaksızın dolar olarak siz alacaksınız (istek üzerine tlye de çevirip atabilirim)