Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EİGHTBORN MOTEL YMAP ELİMDE VAR FAKAT SCRİPTİ DE LAZIM OLAN VARMI
EİGHTBORN MOTEL YMAP ELİMDE VAR FAKAT SCRİPTİ DE LAZIM OLAN VARMI VARSA ATABİLİRMİ BURDAN YADA DİSCORDUM VasLoaderS#3078 arkadaş ekleyerek yollayabilirsiniz istediğiniz 2 script atıcam ne olursa olsun
EİGHTBORN MOTEL YMAP ELİMDE VAR FAKAT SCRİPTİ DE LAZIM OLAN VARMI VARSA ATABİLİRMİ BURDAN YADA DİSCORDUM VasLoaderS#3078 arkadaş ekleyerek yollayabilirsiniz istediğiniz 2 script atıcam ne olursa olsun
esx_doorlock'la kapıları itemle kilitleme haline getirip her odaya özel item verdim
disc-inventoryhud'lada motel odalarına envanter dolabı ekledim paşalar gibi kullanıyorum birde motel mesleği yaptım adam hem role girerek oda kiralıyor hemde anahtarlarla ilgili sorun çıkmıyor odalar döngüye giriyor 14 oda yetmediği zaman olmuyor. Bence dünya kadar para verip script almaya gerek yok istiyorsan nasıl yaptığımı anlatırım kod bilgin varsa geliştirirsin ileride
esx_doorlock'la kapıları itemle kilitleme haline getirip her odaya özel item verdim
disc-inventoryhud'lada motel odalarına envanter dolabı ekledim paşalar gibi kullanıyorum birde motel mesleği yaptım adam hem role girerek oda kiralıyor hemde anahtarlarla ilgili sorun çıkmıyor odalar döngüye giriyor 14 oda yetmediği zaman olmuyor. Bence dünya kadar para verip script almaya gerek yok istiyorsan nasıl yaptığımı anlatırım kod bilgin varsa geliştirirsin ileride
Disc-inventoryhudla esx_doorlock paylaşılmış durumda zaten ben kodları nasıl değiştireceğiniz konusunda yardımcı olurum. esx_doorlock komple değişiyor. bu işlemi uyguladıktan sonra meslekle kapı açmıyorsun. Mesela polis mesleğindeki kapıları da itemle açılacak duruma getirdim Bütün serverdaki kapıları ona göre düzenlemen gerekiyor.