Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

East Roleplay V1 +60FPS / Yeni İllegal Düzen / discord.gg/khRu5sB

sagdic98

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
discord.gg

banner.png

EAST ROLEPLAY V1

East Roleplay ailesi olarak tam açılış tarihimizi 15 Mayıs 2020 olarak belirlemiş bulunmaktayız, bu sürece kadar whitelist alımları için mülakat olmayacak ve bu süreçte ki maddi karlarınız beta süreci sonrası kaybetmeyecek kaldığınız yerden devam edeceksiniz.Bu süreçte bizlere yardımcı olmak adına bugları bildiren kişiler ödüllendirilecek ve beta süreci sonrası çeşitli hediyeler kazanacak, beta sürecimiz de bize yardımcı olmanız için dört gözle bekliyoruz.

East Roleplay

11608
11609
11610

FARKLI ÖZELLİKLER

Sunucumuzda Bulunan Birkaç Farklı Özellikler...

DF
Son düzenleme:
Sistem tanıtımları yapan sunucuları görmeye alışık değiliz, şaşırdım. Başarılar dilerim arkadaşlar, bol şans.

DF
Sunucu tanıtımları arasında bayağı farklı durmuş, güzel bi gelecek vadediyor gibi... Başarılar

DF
Tanıtım formunu çok beğendim, elinize sağlık. Başarılar dilerim.

DF
İşte bu! Aradığım server tam anlamıyla scriptleriyle vs süper yapılmış yönetim kadrosu çok ilgili ayrıca Whitelisted bir süre kapatmışlar girdim çok eğlendim herkesi bu sunucaya bekliyorum.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!