Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

düz kontak ve araç arama

• Konbuyu başlatan fizzfau
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 3K

fizzfau

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
fizzfau.site
x-hotwire ve disc-hotwire denedim ama düzgün çalışmıyorlardı elinde olan varsa paylaşabilir mi?

DF
Merhaba, x-hotwire'in sıkıntısını nedir bende esx_inventory var ve stabil gibi geldi item sorunları hariç,sadece disc inventory'de stabil çalışıyor diye biliyorum discinventory'de mi denediniz?

DF
Merhaba, x-hotwire'in sıkıntısını nedir bende esx_inventory var ve stabil gibi geldi item sorunları hariç,sadece disc inventory'de stabil çalışıyor diye biliyorum discinventory'de mi denediniz?
evet disc inventoryde denedim, sorun ise araçlarda yaptığı tek etki aracın çalışmamasını sağlamak yani ne aracı arayabiliyorum ne de hotwire yapabiliyorum

DF
evet disc inventoryde denedim, sorun ise araçlarda yaptığı tek etki aracın çalışmamasını sağlamak yani ne aracı arayabiliyorum ne de hotwire yapabiliyorum
Onun sebebi onesync için ayarlanmış olması. 256 sayısını 32 ile değiştirip sunucuya restart atarsanız sorun çözülecektir. (sunucu açıkken scripti restartlamayın bozar)

DF
Onun sebebi onesync için ayarlanmış olması. 256 sayısını 32 ile değiştirip sunucuya restart atarsanız sorun çözülecektir. (sunucu açıkken scripti restartlamayın bozar)
maalesef olmadı client.lua:482 de hata alıyorum
Kod:
Citizen.CreateThread(function()
  while true do
    Citizen.Wait(0)
    local playerPed = GetPlayerPed(-1)
    local coords = GetEntityCoords(playerPed)
    local veh = GetVehiclePedIsIn(playerPed)
    local plate = GetVehicleNumberPlateText(veh)
    seat = GetPedInVehicleSeat(veh, index)
    if IsPedInAnyVehicle(playerPed, false) and GetPedInVehicleSeat(GetVehiclePedIsIn(GetPlayerPed(-1), false), -1) == GetPlayerPed(-1) then
        if not trackedVehicles[plate].canTurnOver then
          local vehPos = GetWorldPositionOfEntityBone(veh, GetEntityBoneIndexByName(veh, "bonnet"))
            if hassearched[plate] == false or hassearched[plate] == nil then
                DrawText3Ds(vehPos.x, vehPos.y, vehPos.z, "Press [H] to hotwire / [Z] to search for keys")
            elseif hassearched[plate] == true then
                DrawText3Ds(vehPos.x, vehPos.y, vehPos.z, "Press [H] to hotwire")
            end
            if IsControlJustPressed(0, 304) then
                useds = false
                TriggerEvent("disc-hotwire:hotwire", useds)
            end
            if IsControlJustPressed(0, 20) and not hassearched[plate] == true then
                searchvehicle()
            else

end
        end
    end
  end
end)

if not trackedVehicles[plate].canTurnOver then bu kısım

DF
Kod:
function GetPlayers()
    local players = {}

for i = 0, 256 do --BU SATIR
        if NetworkIsPlayerActive(i) then
            table.insert(players, i)
        end
    end

return players
end

Eğer onesync key'in yoksa 256 yazan yeri 32 yapmalısın. O aldığın hata da script'in kendisinde var fakat o hatayla beraber sorunsuz çalışıyor. Yaptıktan sonra sunucuyu kapatıp açmayı unutma.

DF
Kod:
function GetPlayers()
    local players = {}

for i = 0, 256 do --BU SATIR
        if NetworkIsPlayerActive(i) then
            table.insert(players, i)
        end
    end

return players
end

Eğer onesync key'in yoksa 256 yazan yeri 32 yapmalısın. O aldığın hata da script'in kendisinde var fakat o hatayla beraber sorunsuz çalışıyor. Yaptıktan sonra sunucuyu kapatıp açmayı unutma.
kankam yaptım yaptım ama çalışmıyor işte, bir keere daha denerim olmazsa bilemiyorum :/

DF
bendede aynı sorun var tam çözümüne ulaşan olursa bildirebilir mi

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!