Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum bu scripti yeni senden öğreniyorum. Yukarda belirttiğim gibi esinlenerek yaptığım bir script ve tasarımı beğendiğim için öyle yapmıştım. Gelip gösterebilirim. Teşekkürler. Ayrıca incelediğimde kişiye not gibi bir kaç eklenti daha var niye ÇALIP onlarıda css'lemeden satayım özellik çıkartılır mı sence ?
İmkansız kardeşim imkansız birebir benim attığımın arka planlarıyla bile aynı olması tesadüf olamaz ve senin attığın videodaki tasarım ile yukarıda ilk attığın polis tableti tasarımının uzaktan yakından alakası yok.Yalan söyleme bari birebir yazılar bile aynı suç listesinin sağındaki çarpı işareti felan oda mı senin fikrin di Aaaa tesadüfe bak benim attığıma ne kadarda benziyor
Hocam attığınız tasarımı Cylex in discordunda görmüştüm. Evet beğendim ancak gerçekten onun scripti üzerinden değildi ki o da öyle bir tasarımı ile satış yapıyordu internette bedava bulmadım yani
Sabıka kaydı eklediğinde yukarıdan tekrardan ismine basmadan aşağıda görünmesini istiyorsan TriggerServerEvent ile servere yönlendirip oradan da cliente tekrar yönlendirme yapmak yerine Client üzerinde triggerservercallbak kullanabilirsin
Sabıka kaydı eklediğinde yukarıdan tekrardan ismine basmadan aşağıda görünmesini istiyorsan TriggerServerEvent ile servere yönlendirip oradan da cliente tekrar yönlendirme yapmak yerine Client üzerinde triggerservercallbak kullanabilirsin
Öncelikle fikrin için teşekkürler. Onu zaten yapacaktım videoyu tek de yapmak istedim normalde o fonksiyonu Vue çalıştırdıktan sonra bekletip okutuyordum ancak niyeyse videoda iken olmadı.
Hocam atar mısınız acaba insanlar yararlansın MDT sistemi baktım sürekli ve niyeyse yok tasarım olarak en azından ben bulamadım?
Ayrıca kaynak kodlarını size discord üzerinden gösterebilirim karşılaştırabiliriz laot#0101