Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oynarken elektrikler kesiliyor. Sabahına giriyorum. Restart gelmediği için arabam çekilmişlerde. Kasabanın ortasında kalmışım. Serverda oyuncu varla yok arasında. Mecbur bir NPC araçtan indirip arabasını alıyorum. Çekilmişlere basarken kickleyip dc de bana lagaluga yapıyorlar. NPC araç çalıyorsun rolsüz gibi bir şey diyor. WTF diyorum. Bu kadar çöp bir mesele.
Oynarken elektrikler kesiliyor. Sabahına giriyorum. Restart gelmediği için arabam çekilmişlerde. Kasabanın ortasında kalmışım. Serverda oyuncu varla yok arasında. Mecbur bir NPC araçtan indirip arabasını alıyorum. Çekilmişlere basarken kickleyip dc de bana lagaluga yapıyorlar. NPC araç çalıyorsun rolsüz gibi bir şey diyor. WTF diyorum. Bu kadar çöp bir mesele.