Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
normalde kavga çıkarmayı severim ama sorun çok fena sende be bro adamı her seferinde kötülemişsin daha ne diyeceğini bilmiyorsun adalet hak duygusu diyorsun paranın peşine düşmem diyorsun ki kuvvetle muhtemel ss'lerden sonra falan daha çok direttin ne asalak insanlarsınız siz ya
Selamlar,
Eve yeni geçtim ufak bir açıklama yapiyim insanlar yanlış anlamasın diye sadece bir craft sistemi müsait olmadığımdan dolayı sıfırdan yazmadık diye adalet hak duygusu filan diyorsun sorun yok. Sana yazmışım ki tamam abicim mapini halletcem dememe ragmen bu konuyu açmak istemişsin sorun yok ben burda kötü duruma düşen kişi olmadım çünkü insanlar beni tanıyor burda kötü duruma düşen kişi sen oldun. Sadece tek üzüldüğüm şey size gelip yazdığınız dakika'da cevap vermem olmuş, başka insanlar gibi size parayı alıp 2 gün geri dönüş yapmamışım benim hatam. Müsait bir zamanda Mapi fixleyip yollicam paranıda yollicam sorun etme tekrardan iyi forumlar
Konuya bir kaç yazı eklersen neyi şikayet ettiğini anlayabilirim.
Bu şekilde sadece ekran görüntülerinden bir şey anlamıyorum.
Şİkayet ettiğin kullanıcının forum hesabını öncelikle etiketle, neden şikayetçi olduğunu belirt ne hizmet aldığını belirt ne kadar bir ödeme yaptığını belirt. Detaylı bilgi ver aksi halde konunun kapatacağım.