Dolandırma vakalarından sıkıldım, bu fivemda ne kadar isme sahip olan insan varsa onlarla çalışmaya başladım beklenmedik bir şekilde dolandırıldım, Almez adlı arkadaşımız güzel bir şekilde paranın tam olmadan çalışmayacağını söyledi ben de herhalde öyleyse tamamlayalım dedim arkadaşa ne güzel kimsenin bir arada başkasına vermeyeceği 1600 lirayı attım, o anda her şeyin terse gittiğini farkettim arkadaş 3 haftadan belli gelmiyor, özelden mesaj atınca çok sonra cevap veriyor sürekli söz ettiği geleceğim sözünü çiğnemeye başlıyordu bu sırada herhalde arkadaş kitlesinden kimse yok yalnız kalmasın diye orion adlı çocuğu yanımıza alalım dedik onada güzel bir 400 verdik, neyse ki yarısını attı ama sunucu içerisinde ki çalıştığı süre yarım saati geçmeyen bir veritabanı değiştirmek olsa gerek neyse sonrasında Almezin arkadaşlıktan çıkartmasıyla olaylar bir anda patladı hem parayı verdim hem iş yapmadı hemde arkadaşlıktan çıkarttı bak sen şu işe bu adamın böyle yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi adama her türlü imkanı verdim daha ne yapabilirdim ki olaya sakince yaklaştım acaba yanlış bir şey mi söyledimde çıkarttı diye düşünürken arkadaşıyla yazıştım ve ona ulaşabileceğim tek grup üzerinden ilerledim arkadaşın kafası şişmiş çok fazla sıkıştırıyormuşum, kusura bakmada sana 1600 lirayı bir anda kimse yollamaz, bunu sana yollayan kişi 3 hafta seni ortalıktan toplamaz.
Ayrıca grup üzerinden bana toxiclik yapıp tek yazabileceğim yer orası olduğu için çıkartmaya filan çalışıyorlardı, kanıtları ve gereken ssleri buradan ileteceğim
Grupta toxiclik yapıp tehdit eden mi dersin
Büyük ihtimal forum üzerinden bu konuyu arkadaşlarına gönderip "kanka mesaj atsana" diyebileceklerini söylebilirim
Ayrıca grup üzerinden bana toxiclik yapıp tek yazabileceğim yer orası olduğu için çıkartmaya filan çalışıyorlardı, kanıtları ve gereken ssleri buradan ileteceğim
Grupta toxiclik yapıp tehdit eden mi dersin
Büyük ihtimal forum üzerinden bu konuyu arkadaşlarına gönderip "kanka mesaj atsana" diyebileceklerini söylebilirim