Resimdeki arkadaş ilk 15 gün ücret almıyacağım deyip bizim fikirlerimizle bizim bulduğumuz bugları fixleyerek tamamen bugsuz ve tr de eşi benzeri bulunmayan bir paket oluşturup ardından paketi bitirdiğimde sizin test makinenize yüklerim test edersiniz eğer sıkıntı yoksa paramı gönderirsiniz tarzı bir anlaşma yapıp ardından bu gün işinize gelirse ilk paramı atın ve benim makinemde test edin diyor. Kendisi zaten bir süre önce bizim test makinemizde çalışmalarını yaparken çalışmayı bıraktı oralarda bizde şüphelendik. Bu sabah bir anda ben sizinle çalışmak istemiyorum diyip ortağım sunucuyu yetiştirmek için ne kadar dil dökmüş olsada inatçı bir tavırla ters cevaplar verdiğinde tekrar şüphelendik, ardından paketinizi başkasına 2 katı fiyatına sattım diyip engel attı. Ardından bir süre sonra tekrar gelip anlaştı ve arkadaşımın bu platformda ki gönderisini kaldırttı, sonrasın da anlaştığımız fiyatın daha üstünü talep edip işinize gelirse verin paramı yollıyayım paketi diyor fakat internet bağlantısının çok yavaş olduğunu ve 2 günde yükleniceğini söylemişti ve bizde buna güvenemeyip yüklemeden parasını vermiyceğimizi söyledik kendisi bunu kabul etmedi ve yine işinize gelirse söyleminde bulunda ve bunun üzerine iletişimimizi kestik.
Ayrıca kendisi script yazdığını söylüyor fakat internetten ve malum sunucudan aldığı scriptlerin aynısını yaptım diyip satışa sunuyor.
Muhtemelen nick değişicektir,nickini değiştirdikçe konuyu güncelleyeceğim şuan ki kullandığı nicki ;?Parks#1907
Ayrıca kendisi script yazdığını söylüyor fakat internetten ve malum sunucudan aldığı scriptlerin aynısını yaptım diyip satışa sunuyor.
Muhtemelen nick değişicektir,nickini değiştirdikçe konuyu güncelleyeceğim şuan ki kullandığı nicki ;?Parks#1907