Merhaba öncelikle ben Nico Discord Nickim : ““#0001 bu konuyu dolandırıldığım için açıyorum .
O bana en son yazdığında ben ona hayla yazıyordum yani burda oyuncularına yalan söylemiş oluyor
paramı oyuncularına rezil olunca R atıp geri verdi . Ona dolandırıcı dediğim için hakkını haram etti
ama Allah biliyor ki onun bende hakkı yok çünkü hem oyuncularına hem bana yalan söyledi
benim ona tek ahlaksızlığım oyuncularının yanında şu cümleyi kullandı :
-(KİRA) : 150tl'nin fazlasını atayım sadaka olsun git IQ'nu yükselt balık yağı falan al
-(BEN) : Git sadakayı anana ver .
Bu tarz bana hakaretlerde bulundu oyuncularının yanında prim kastı bense sadece bunu söyledim .
BU YAZIYI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE İYİ GÜNLER .
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
. Bu videoyu Gameover'in discordunda paylaştığım zaman beni dolandıran arkadaş R attı aslında beni arkadaşlıktan çıkarttı/engelledi ama insanlara bunu o beni çıkarttı diye yansıttı . Doğrusunu ss olarak atayım:O bana en son yazdığında ben ona hayla yazıyordum yani burda oyuncularına yalan söylemiş oluyor
paramı oyuncularına rezil olunca R atıp geri verdi . Ona dolandırıcı dediğim için hakkını haram etti
ama Allah biliyor ki onun bende hakkı yok çünkü hem oyuncularına hem bana yalan söyledi
benim ona tek ahlaksızlığım oyuncularının yanında şu cümleyi kullandı :
-(KİRA) : 150tl'nin fazlasını atayım sadaka olsun git IQ'nu yükselt balık yağı falan al
-(BEN) : Git sadakayı anana ver .
Bu tarz bana hakaretlerde bulundu oyuncularının yanında prim kastı bense sadece bunu söyledim .
BU YAZIYI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE İYİ GÜNLER .
Moderatör tarafında düzenlendi: