1 Yıldır discord geliştiriciliği yapıyorum ve yardım ettiğim hizmet verdiğim insanlar asla bende bi kusur bulmadı/bulamadı. Ücrete kafayı çok takan biri değilim pazarlık yapılır sizin benden isteyeceğiniz şeylere bağlıdır. Onun haricinde yeni açılmış fivem sunucularına ufak tefek işleri ücretsiz yapmaktayım. Satın alım yapmadan önce şartlarımız mevcuttur.
Sunucu Adı :
Sunucu Discord Linki :
Yapmamı İstedikleriniz Ve Kategori (Gelişmiş, orta düzey, amatör, hardrp uygun tasarım) :
Ödeme Yolu (İninal Veya Kredi Kartı) :
Discordda Yönetici Yetkisi Olan Bir Perm Verilmek Zorundadır ( sonra alınabilir ) ,
Ücret ilk ödenmelidir ,
Para hariç farklı bişey teklif etmeyin.
Parasını ödeyip discord geliştiricisi olarak beni alan sunucuya arayıp fakat bulamadığı bi scripti elimde varsa sağlamaktayım ücretsiz olarak ve buna NoPixel VORP scriptleri geçerlidir.
Sunucu Adı :
Sunucu Discord Linki :
Yapmamı İstedikleriniz Ve Kategori (Gelişmiş, orta düzey, amatör, hardrp uygun tasarım) :
Ödeme Yolu (İninal Veya Kredi Kartı) :
Discordda Yönetici Yetkisi Olan Bir Perm Verilmek Zorundadır ( sonra alınabilir ) ,
Ücret ilk ödenmelidir ,
Para hariç farklı bişey teklif etmeyin.
Parasını ödeyip discord geliştiricisi olarak beni alan sunucuya arayıp fakat bulamadığı bi scripti elimde varsa sağlamaktayım ücretsiz olarak ve buna NoPixel VORP scriptleri geçerlidir.