Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yukarıdaki başlıkta yazdığım gibi ESX_WHİTELİST Kurmak istiyorumda dosyaları vds'deki paketime atım dogru şekilde ama discordaki nasıl aktif ve entegre edebilirim çalışabilmesi için biri bana bu konuda yardımcı olursa minnetar kalırım tşk ederim.
Scripti fivemtürk'den indirdiyseniz zaten açıklamasında yazar. Script türkçe ise içinde yorum satırı olarakta yazar. Fakat ben sana kısaca özetleyeyim.
Öncelikle webhook alman lazım. Bunu internete : [Discord nasıl kanalın webhooku alınır?] diye aratırsan bulabilirsin.
Sonrada o scriptin configmi var clientımı var onun içine gir ve webhook yerine aldığın webhooku yapıştır. Eğer daha fazla bilgi istiyorsa script tekrar dönüş yapabilirsin.