Bilgilendirme
İlk önce neden böyle birşey yaptığımı anlatmak istiyorum. Githubtan buldukları basit botları, 10 kod satırından oluşan hiçbir extrası olmayan botlarla piyasada bot satan arkadaşlara sinir olduğum için paylaşıyorum. 40-50 TL'ye bot yapmaya calısıyorlar bu sefer kaliteli botların fiyatları sunucu sahiplerine yüksek gibi geliyor. Klasik gerekli komutları yaptığım botu size paylaşmak istiyorum.
Bot Bilgi;
Botumuz global komut yani (/) slash command üzerinden kullanılmaktadır. Basit gerekli komutlarla kolayça işinize yarayacağını düşünüyorum.
Komutlar;
Aktif
Bakım
Restart
İp
Whitelist
Rol ver/alİlk önce neden böyle birşey yaptığımı anlatmak istiyorum. Githubtan buldukları basit botları, 10 kod satırından oluşan hiçbir extrası olmayan botlarla piyasada bot satan arkadaşlara sinir olduğum için paylaşıyorum. 40-50 TL'ye bot yapmaya calısıyorlar bu sefer kaliteli botların fiyatları sunucu sahiplerine yüksek gibi geliyor. Klasik gerekli komutları yaptığım botu size paylaşmak istiyorum.
Bot Bilgi;
Botumuz global komut yani (/) slash command üzerinden kullanılmaktadır. Basit gerekli komutlarla kolayça işinize yarayacağını düşünüyorum.
Komutlar;
Aktif
Bakım
Restart
İp
Whitelist
Ban
Botumuzun komutları bu kadardır. Coğu ücretli botun içeriğinin aynısıdır.
Yardım Almak için [
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
]Gelişmiş Guard ve Yönetim Botumu incelemek isterseniz [Link]
--
Botu bilerek basit şekilde yazmaya çalıştım. En azından basitliğin anlaşılması açısından.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.